Состоялся бизнес ужин на тему банков и финансов при участии компании «Титан»

7 грудня 2018 року відбувся бізнес захід у форматі бізнес-вечері на тему “Бізнес і банк: фінансування, капітал, оцінка ризиків”.

Організаторами заходу виступили юридична компанія Dictum, юридична компанія “Титан” та Finance Solutions Group. У івенті приймали участь власники компаній, топ-менджери, фінансові директори та інші керівники, чия діяльність нерозривно пов’язана з фінансами та економікою.

Під час зустрічі, учасники ділилися практичним досвідом про фінансування від банків, інвестиції, сучасний стан банківської системи та перспективи українського бізнесу.

Від юридичної компанії “Титан” у дискусії прийняли участь адвокати та партнери компанії Сергій Педак та Віктор Шерегі. Вони виступили у юридичному блоці.

Адвокат, кандидат юридичних наук та керуючий партнер “Титану” Сергій Педак розповів про стягнення проблемної заборгованості та стягнення заборгованості з поручителя. А Віктор Шерегі, адвокат та партнер компанії, поділився досвідом про реструктуризацію заборгованості та банкрутство.

Дякуємо особливим партнерам заходу – Edem Resort Medical & Spa,  BEEF meat & wine, Boryspil magazine.

Більше інформації та фото можна знайти на офіційній сторінці заходу у Фейсбук.

Понравилась статья?

Подпишитесь на нашу рассылку, и получайте ежемесячно актуальную и полезную информацию абсолютно бесплатно.